Opritverlichting

Om uw oprit te verlichten zijn er verschillende mogelijkheden. Meestal maakt men gebruik van tuinpalen langs de zijkanten, maar ook grondspots zijn een oplossing. Opritverlichting kan zowel functioneel als sfeervol en decoratief zijn.

LED verlichting voor de oprit

Als u de verlichting van de oprit elke avond wilt laten schijnen is de keuze voor LED zeker logisch. De laatste jaren is LED zodanig in prijs gezakt dat u de investering snel zal terug verdienen.

Tuinpalen als opritverlichting

Door tuinpalen langs 1 of beide zijkanten van de oprit te plaatsen krijgt u begeleidende verlichting. De hoeveelheid tuinpalen per lengte hangt meer af van persoonlijke voorkeur. Als u liever sfeervol licht heeft kan u een lamp die minder licht geeft in de tuinpaal plaatsen. Op die manier is het licht zachter. Als u echt uw opritpad wilt verlichten kiest u best voor een lage tuinpaal of een tuinpaal die licht naar beneden schijnt. Hierbij een overzicht van enkele tuinpalen op onze webshop:


Bekijk hier alle tuinpalen

Opritverlichting met grondspots

U kan ook inbouw grondspots in de oprit plaatsen. Onze meeste grondspots zijn niet geschikt om er met een auto over te rijden. Op de productpagina’s staat het er bij als deze wel geschikt is voor het gewicht van een voertuig.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst