Lichtsnoeren buiten

Verlicht je tuin met lichtsnoeren voor meer sfeer

Lichtsnoeren voor buiten zijn ideaal voor het creëren van een sfeervolle ambiance in je tuin of op je terras. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook functioneel, ideaal voor tuinfeesten of als subtiele verlichting tijdens de avonduren. Door de verschillende afmetingen die beschikbaar zijn, heb je voldoende mogelijkheden om de lichtsnoeren op te hangen en zijn ze geschikt voor elke locatie in de tuin.

Welke soorten lichtsnoeren zijn er beschikbaar? 

Lichtkoning biedt een diversiteit aan lichtsnoeren, inclusief energiezuinige LED-opties en zonne-energie varianten. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen, passend bij elke buitenomgeving.

Hoe installeer ik lichtsnoeren in mijn buitenruimte?

Onze lichtsnoeren zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruikersgemak en duurzaamheid, met waterdichte functies die ze ideaal maken voor buitengebruik. De installatie vereist geen speciaal gereedschap en de snoeren kunnen gemakkelijk langs muren of over bomen worden opgehangen.

Hoe onderhoud ik mijn lichtsnoeren?

Lichtsnoeren vereisen minimaal onderhoud. Het is aan te raden de LED-lampjes en snoeren periodiek te controleren op eventuele schade en de lampjes te vervangen als ze niet meer functioneren. Het schoonmaken van de snoeren met een droge doek helpt ze in goede staat te houden.

Ontdek de perfecte lichtsnoeren voor jouw tuin

Bezoek Lichtkoning om het volledige assortiment te bekijken en de beste lichtsnoeren voor jouw buitenruimte te vinden. Ons team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

 

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst