Product was successfully added to your shopping cart.

buitenverlichting (1461 artikelen)

 

buitenverlichting

Buitenverlichting wordt steeds populairder. Het is niet enkel meer puur functioneel, maar wordt ook steeds meer decoratief gebruikt.

Buitenverlichting is nuttig, enkele toepassingen: Het is een goede investering aangezien u door tuinverlichting ‘s avonds ook in uw tuin kan vertoeven. Het hele jaar door zelfs als u tegen de koude kan.

U kan de zijkanten van uw oprit verlichten met onder andere grondspots of tuinpalen. Dat is niet enkel mooi maar maakt het ook een stuk veiliger om op uw oprit te rijden. Hetzelfde geldt als u bijvoorbeeld een poort heeft op het begin van uw oprit.

Bewegingsmelder lampen zijn ook hoogst functioneel. U hoeft uw verlichting niet meer op en af te zetten telkens u buiten moet zijn. Dankzij bewegingsmelder lampen kan u zich ook veiliger voelen. Als er iemand is (en de lamp staat op) dan begint deze te schijnen. Zo bent u gewaarschuwd.

Plafondverlichting en wandverlichting zijn ook zeer nuttig om bijvoorbeeld aan uw voordeur te plaatsen.

Buitenverlichting is gezellig: Dankzij buitenverlichting kan u op zomeravonden ook gezellig in de tuin blijven zitten en kan u in de winter ‘s avonds nog een sneeuwman maken (met of zonder uw kinderen).

Als u liever geen elektriciteitsdraden trekt en enkel in de lente en zomer in de tuin zit, is tuinverlichting op zonne-energie zeker een goed alternatief. Deze verlichting zorgt vooral voor sfeer. Als u veel licht nodig heeft, opteert u best voor een andere soort tuinverlichting zoals bijvoorbeeld een tuinpaal of een verstraler.