Cadeaubon

Bij Lichtkoning kan u een cadeaubon kopen. De aankoop hiervan kan in onze showroom, via onze webshop of via mail als u ander bedrag als 20/50/100/200 euro wilt op de cadeaubon.

Cadeaubon kopen

Een cadeaubon kan u online bestellen door 1 of meerdere van deze cadeaubonnen te kiezen:

Indien u een andere waarde wilt bestellen kan u ons hierover mailen via ons contactformulier. Het is ook mogelijk om de cadeaubon rechtstreeks te verzenden naar iemand anders. U kan dan op het bestelformulier een ander verzendadres opgeven. Wij kunnen dan ook voor u de vakken "van" en "voor" invullen. Dit kan u na het bestellen via ons contactformulier doorgeven. Uiteraard kan u ook steeds in onze showroom terecht om een cadeaubon te kopen.

Cadeaubon gebruiken

De cadeaubon kan gebruikt worden in onze showroom. Daarnaast is het ook mogelijk om hiermee online te bestellen. De werkwijze is dan als volgt:
1. Op het bestellingsformulier kiest u bij de betaalwijze voor "bankoverschrijving".
2. Vervolgens trekt u een foto van de waardebon en bezorgt u ons deze via [email protected].
3. Het resterende bedrag kan u dan overmaken via bankoverschrijving. Indien het bedrag op uw cadeaubon groter is als het bestelbedrag hoeft u uiteraard niet bij te leggen. We passen dan het resterende bedrag van uw bon aan in ons systeem. U mag dan zelf de nieuwe waarde op uw cadeaubon schrijven.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

Onze cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig. We vermelden steeds de vervaldatum ook op de cadeaubon.

Wat is de prijs als ik een cadeaubon laat leveren?

Dit is gratis. Echter staat ons systeem standaard ingesteld op gratis verzending vanaf 49 euro. Indien u voor een lager bedrag een cadeaubon wilt bestellen kan u op het bestelformulier kiezen voor "afhalen in ons magazijn". Als u dan achteraf ons mailt met uw bestelnummer en de vraag om te verzenden zorgen wij hiervoor.

Hoe worden de cadeaubons opgestuurd?

De cadeaubonnen worden verzonden in een enveloppe via Bpost. We verzenden uw cadeaubon normaal nog dezelfde werkdag of ten laatste de werkdag erna. Een brief kan echter meerdere dagen onderweg zijn. Als het dringend is raden wij aan om de cadeaubon te komen afhalen om deze reden.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst