Ecocheques en Eco Pass

U kunt bij ons op 2 manieren betalen, namelijk met papieren ecocheques of met elektronische ecocheques. U kan dit gebruiken voor de aankoop van energiebesparende verlichting en lampen.

Welke producten kan ik hiermee kopen?

De volgende producten kan u aankopen met de EcoCheques en Eco Pass:

  • alle verlichting met geïntegreerde LED 
  • alle verlichting met een bijpassende LED-lamp. Dit is dus een losse armatuur (zonder lamp) waar u een passende LED-lamp bij aankoopt zodat het geheel energiezuinig is.
  • LED-lampen
  • TL
  • spaarlampen

Hoe betalen met Ecocheques/Eco Pass

Papieren Ecocheques

1. Op het bestellingsformulier kiest u bij de betaalwijze voor “bankoverschrijving”.

2. De EcoCheques/Eco Pass mag u verzenden naar:

Lichtkoning BVBA
Ketelaarstraat 3 bus 9
2340 Beerse.

Gelieve als afzender de gegevens in te vullen die u gebruikt heeft om uw bestelling te plaatsen of een briefje met uw bestelnummer in de enveloppe in te voegen. Uw bestelnummer staat in de e-mail die u ontvangt na bestelling.

3. Het restbedrag kan u dan via bankoverschrijving betalen. Let op: Gebruik best geen hoger bedrag aan EcoCheques of Eco Pass dan het eindtotaal aangezien we op EcoCheques of Eco Pass geen geld mogen terug geven.

4. Uw order is pas geldig als de betaling ontvangen is. Echter zullen wij het product al bij de fabrikant in bestelling zetten vanaf we de Ecocheques/Eco Pass of uw bankoverschrijving hebben ontvangen. Zo hoeft u niet onnodig langer te wachten op uw bestelling. In de e-mail met de bevestiging van uw bestelling staat dan wel dat u het volledige bedrag moet overschrijven, maar dat is omdat het systeem natuurlijk niet herkend dat u een bedrag via Ecocheques/Eco Pass zal betalen. U mag het totaalbedrag dus negeren en gewoon het resterende bedrag storten naar de bankrekening die vermeld staat in die e-mail.


Elektronische Ecocheques

Voor betaling met elektronische ecocheques kan u sinds kort terecht op bij onze showroom (Ketelaarstraat 3 unit 9, 2340 Beerse). Bij het bestellen kiest u dan op de bestelpagina bij verzendingsmethode voor "afhaling in ons magazijn" en bij betalingsmethode voor "betalen bij afhaling (contant of betaalkaart)". Als uw bestelling dan volledig binnen is brengen we u op de hoogte.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst