Product was successfully added to your shopping cart.

Over EcoCheques en EcoPass

Wij accepteren EcoCheques en EcoPass als betalingsmiddel op onze webshop. 
U kan dit gebruiken voor de aankoop van energie-besparende verlichting en lampen.


De volgende producten kan u aankopen met de EcoCheques en EcoPass:

Wij accepteren de aankoop van verlichting met geïntegreerde LED en de aankoop van verlichting met een bijpassende LED-lamp.
U kan deze in elke categorie vinden met behulp van de filter "LED" waarbij u de keuze heeft: "geïntegreerde LED" , "inclusief LED" en "geschikt voor LED".

LED-lampen

spaarlampen

TL-lampen


Hoe betalen met EcoCheques/EcoPass?

1. Op het bestellingsformulier kiest u bij de betaalwijze voor “bankoverschrijving”.

2. De EcoCheques/EcoPass mag u verzenden naar: 

Lichtkoning BVBA 
Ketelaarstraat 3 bus 9
2340 Beerse
 

Gelieve als afzender de gegevens in te vullen die u gebruikt heeft om uw bestelling te plaatsen of een briefje met uw bestelnummer in de enveloppe in te voegen. Uw bestelnummer staat in de e-mail die u ontvangt na bestelling. 

3. Het restbedrag kan u dan via bankoverschrijving betalen. Let wel op: gebruik best geen hoger bedrag aan EcoCheques of EcoPass dan het 
eindtotaal aangezien we op EcoCheques of EcoPass geen geld mogen terug geven. 

4. Uw order is pas geldig als de betaling ontvangen is. Echter zullen wij het product al bij de fabrikant in bestelling zetten vanaf dat we de EcoCheques/EcoPass of uw bankoverschrijving hebben ontvangen. Zo hoeft u niet onnodig langer te wachten op uw bestelling. 

In de e-mail met de bevestiging van uw bestelling staat dan wel dat u het volledige bedrag moet overschrijven, maar dat is omdat het systeem natuurlijk niet herkend dat u een bedrag via EcoCheques/EcoPass zal betalen. U mag het totaalbedrag dus negeren en gewoon het resterende bedrag storten naar de bankrekening die vermeld staat in die e-mail. 

Spijtig genoeg is er voor verkoop op afstand momenteel geen minder ingewikkelde manier om de EcoCheques/EcoPass te accepteren. Indien u suggesties of vragen mag u deze altijd doorgeven via ons contactformulier.