gevelverlichting

Om een gevel te verlichten kiest men meestal voor wandverlichting die geschikt is om buiten toe te passen. U kan dit functioneel en decoratief gebruiken.

functionele gevelverlichting

Bij functionele wandverlichting kan men eenderzijds een huisnummer uitlichten anderzijds voldoende licht scheppen om buiten goed het sleutelgat of een deur te zien. Ook is er wandverlichting die niet enkel naar boven of onder maar ook vooruit schijnt. Hierdoor krijgt de directe omgeving licht en is het ’s avonds handiger om rond te wandelen als het donker is. Daarnaast is er ook nog gevelverlichting met een sensor die enkel activeert als er iemand in de buurt is. Dit schept extra veiligheid en is energie-zuinig.


Bekijk alle wandverlichting voor buiten

decoratieve gevelverlichting

Bij decoratieve gevelverlichting kan een voorwerp of een muur uitlichten of accentueren. U kan opteren voor een brede of smalle lichtbundel om zo verder uw gevel uniek maken. Gevelverlichting kan natuurlijk ook zowel decoratief als functioneel zijn.

alternatieven

Er zijn echter ook alternatieven voor wandverlichting om de gevel te verlichten. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een inbouw grondspot of een opbouw grondspot. Indien u een afdak heeft, kan u ook in het plafond inbouwspots plaatsen.

LED gevelverlichting

Tegenwoordig raden wij altijd LED aan, omdat deze zodanig goedkoper zijn geworden dat het bijna in alle gevallen een goede investering is. LED-lampen gaan langer mee en zijn energiezuiniger.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst