Andere vragen

Is de lamp inbegrepen in het product?

We vermelden steeds bij elke product of de lamp is inbegrepen.

 

Wat betekent de IP-waarde?

IP staat voor "International Protection" en wordt steeds gevolgd door 2 cijfers. Het eerste cijfer duidt op de graad van bescherming tegen vaste voorwerpen of stof. Het tweede cijfer geeft aan in hoeverre de lamp waterdicht is. Hoe hoger dit cijfer, hoe groter de waterbestendigheid.

IP-waardes

 

Wat is lichtkleur?

De lichtkleur van lichtbronnen drukt men uit in kelvin. Men heeft het dan ook wel over de “kleurtemperatuur”. De meest gangbare lichtkleur voor residentiële toepassing is warm wit. De lichtkleur hiervan is 2700 tot 3200K (K=Kelvin). Meestal verkiest men een lichtkleur van circa 2700 tot 2900K omdat dit de lichtkleur is van een halogeenlamp. 4000K is een witte lichtkleur en 6000K is daglicht.

 

Wat is lumen?

Lumen, uitgedrukt als “lm”, is de eenheid van lichtstroom. Dit is de hoeveelheid licht die een lichtbron afgeeft, ongeacht in welke richting.

 

Wat is RGB?

RGB is een afkorting voor Rood-Groen-Blauw. Door deze 3 lichtkleuren te mengen kan men miljoenen kleuren bekomen. In de verlichtingssector zijn er RGB lampen beschikbaar waardoor er tal van lichtkleuren mogelijk zijn. Vaak zit hier dan een afstandsbediening bij zodat u verschillende lichtkleuren kan kiezen.

 

Geen antwoord gevonden op uw vragen? Wij helpen u graag voort via ons contactformulier.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst