Verlichting online kopen!

binnenverlichting

hanglampeninbouwspotsplafondverlichtinglusterswandverlichtingkastverlichtingstaanlampenbureaulampentafellampenLED-stripsbadkamerverlichtingkinderkamer verlichting

Binnenverlichting

Bij de Lichtkoning vindt u een groot gamma aan kwaliteitsvolle binnenverlichting van budgetmerken tot luxemerken. Wij proberen voor ieders budget lampen voor binnen beschikbaar te stellen rekening houdend met een goede kwaliteit. 


Garantie:

Afhankelijk van het merk geven wij dan ook minimaal 2 jaar garantie op al onze armaturen. 2 jaar is ook meteen het gemiddelde van wat onze merken aan garantie geven, maar hier zijn ook uitzondering op. Het merk Switch Made biedt bijvoorbeeld 3 jaar garantie. Als u geïnteresseerd bent in LED-verlichting voor binnen (of buiten) zou ik dit merk alvast in de gaten houden als u winkelt op onze webshop.


Filtersysteem:

Dankzij ons nieuw filtersysteem dat u op de overzicht-pagina’s langs de linkerzijde vindt, kan u voortaan ons steeds verder uitbreidend gamma filteren zodat u sneller de binnenlamp kan vinden die u zoekt. Zo kan u momenteel zoeken op kleur, merk, materiaal, fitting en IP-waarde.

veelgestelde vragen over ons contacteer ons algemene voorwaarden privacy beleid

alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
© copyright 2015 Lichtkoning BVBA - onze linkpartners