Spots

Op onze webshop kan u een groot gamma vinden aan spots. Onder spots verstaan wij spotverlichting voor het plafond. Dit kunnen zowel inbouwspots als opbouwspots zijn. Vaak kan u de opbouwspots ook op een muur monteren. Dat is vooral logisch bij enkele spots of spots op 1 lijn.

Inbouwspots

Voor inbouwspots dient men een gepast gat te voorzien in het plafond. De inbouwmaat staat meestal bij op de productpagina. Inbouwspots zijn subtieler dan opbouwspots, omdat ze ingebouwd zitten en ze hierdoor niet zo hard opvallen. Tegenwoordig is er vaak een LED-lamp inbegrepen bij onze inbouwspots. LED is namelijk erg scherp in prijs geworden. Hierdoor is het een investering die snel terug te verdienen is.


Bekijk hier alle inbouwspots

Opbouwspots

Opbouwspots bieden een grotere flexibiliteit dan inbouwspots. U kan een grotere opbouwspot kiezen met meerdere lichtbronnen als u meer licht nodig heeft. Daarbij kan u de spots meestal kantelen en draaien en zo de lichtbundel erg goed richten. Opbouwspots kan u ook op een schuin plafond of op een muur monteren. Voor een muur raden wij wel aan om te kiezen voor een langwerpig model of spot met 1 lamp. Meestal kiest men dan voor een spot met 1 of 2 lichtpunten. 


Bekijk hier alle opbouwspots

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst