Product was successfully added to your shopping cart.

LED-verlichting

Op onze webshop heeft LED-verlichting een onderverdeling in drie grote categorieën. U kan kiezen uit: LED-verlichting voor binnen, LED-verlichting voor buiten en LED-lampen.

LED-verlichting voor binnen

Wij hebben een groot gamma binnenverlichting met LED. In elke categorie kan u de filter "LED" vinden aan de linkerzijde waarmee u kan filteren op "inclusief LED", "geïntegreerde LED" en "geschikt voor LED". Op deze pagina linken wij enkel naar armaturen waar de LED bij in zit. Dit is enkel de verlichting met geïntegreerde LED's of waar één of meerdere LED-lamp bij inbegrepen zijn. Onze grootste categorieën zijn: hanglampeninbouwspots, plafondverlichting en wandverlichting. Daarnaast hebben we nog tal van andere soorten binnenlampen met LED's, namelijk:  staanlampen, bureaulampen, tafellampen en natuurlijk ook LED-panelen. Ook hebben we een speciale selectie die geschikt zijn voor in de badkamer en voor een kinderkamer.

LED-verlichting voor buiten

Ook voor buiten hebben wij een groot gamma LED-verlichting. Net zoals bij de LED-verlichting voor binnengebruik, vindt u hier een overzicht is van lampen met geïntegreerde LED's of waar één of meerdere LED-lampen bij inbegrepen zijn. Onze grootste categorieën zijn: tuinpalen, verstralers, grondspots en wandverlichting.

LED-lamp

Voor buitenverlichting of binnenverlichting kan u ook altijd een armatuur selecteren die standaard geschikt is voor een halogeenlamp, spaarlamp of TL-lamp. Voor bijna elke armatuur bestaat er namelijk tegenwoordig een bijpassende LED lichtbron.