Kantoorverlichting

In principe kan u eender welke verlichting op kantoor gebruiken die u verkiest, maar op deze pagina raden wij enkele types aan. LED en meer bepaald LED-panelen zijn bijvoorbeeld tegenwoordig populair.

LED verlichting op kantoor

LED verlichting is volgens ons de beste keuze voor op kantoor. 2 reeksen die extra geschikt zijn voor op kantoor zijn Cires en Smooth. Beiden maken gebruik van energiezuinige LED's en hebben panelen met een groot lichtvlak waardoor de verspreiding van het licht beter is. Beide reeksen kan u hier onder vinden startend met de Cires reeks.

Ongeveer de helft van Cires reeks maakt gebruik van Easydim technologie. Dit wil zeggen dat u de lampen kan dimmen met een gewone schakelaar. Meer informatie kan u hierover ook op de productpagina's vinden.


Kantoorverlichting met instelbare lichtkleur

Volgens onderzoek heeft de lichtkleur van een armatuur invloed op ons lichaam. In de dag zou koel wit licht er voor zorgen dat iemand productiever is. In de avond zou dit dan weer een slechte invloed hebben omdat dit de slaaphormonen (melatonine) zou onderdrukken. Daarom is verlichting waar u de lichtkleur kan instellen behulpzaam voor uw bioritme en productiviteit. Op onze pagina "kleurtemperatuur instellen" kan u al onze verlichting vinden met instelbare lichtkleur: 

De Smooth reeks heeft zowel plafondverlichting voor op kantoor, maar ook hanglampen voor op kantoor. Voordeel bij deze reeks is dat de lichtkleur instelbaar is van warm wit tot koel wit en dat hiervoor een afstandsbediening is inbegrepen.


Sensorverlichting op kantoor

Sensorverlichting is vooral interessant voor in een hal of voor op het toilet. Hier kan u een overzicht vinden van onze plafondverlichting die ook geschikt is voor wandmontage:


Bureaulampen voor op kantoor


Bekijk hier alle bureaulampen

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst