New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan
New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan

New Garden Aurora - lichtslinger - 8 meter slinger waarvan 3 meter snoer - 10 LED-lampen incl. - IP44 - rotan

€ 56,78

 

De AURORA decoratieve slinger is perfect voor evenementen en feesten, het is ook ideaal om zowel je huis te versieren als voor elke buitenhoek, tuin, terrassen, bedrijven of als kerstversiering. De lampenkap is handgemaakt van natuurlijke vezels. De lichtslinger heeft een IP-waarde van IP44, hierdoor is de lichtslinger perfect voor overdekt buitengebruik en lichte weersomstandigheden. Bij hevige weersomstandigheden dient de slinger beschermd te worden om schade te voorkomen. De afwerking van het touw is jute, wat een natuurlijke touch geeft aan de slinger zonder zijn elektrische eigenschappen te verliezen.
Voor goed onderhoud is het aan te raden om het te beschermen tegen regen en plotselinge temperatuurschommelingen. Bamboe, rotan, beuken of zeegras zijn natuurlijke materialen, dus kleurveranderingen of scheuren kunnen voorkomen. Als ze worden blootgesteld aan weersinvloeden, is het aan te raden om ze regelmatig te beschermen met een olie of vernis die geschikt is voor het materiaal in kwestie. Dit verlengt de bescherming tegen regen en UV-stralen en verlengt de levensduur van het product. Om ze schoon te maken, gebruikt u een doek of borstel om stof te verwijderen en een spons die licht bevochtigd is met neutrale zeep en wrijft u zachtjes. Als u het product langere tijd niet gaat gebruiken, raden wij u aan het product op te bergen in een ruimte die niet is blootgesteld aan regen en/of stof.

Afmetingen

Breedte
800 cm

Lamp

Lichtkleur
warm wit (2700K)
Lamp(en) inbegrepen
ja
Fitting
E12
Lamp type
LED-lamp
Inclusieve wattage
8,4W
Lumens
35lm per lichtbron
Aantal lichtpunten
10
Dimbaar
nee
Aansluiting
230V

Andere info

In toonzaal
ja
Artikelnummer
A25646
Kleur
bruin
Materiaal
vezel
IP-waarde
44 (= Spatwaterdicht)
Extra info
Er kunnen tot 4 slingers gecombineerd worden.

Ook hier terug te vinden

Voor binnen of buiten
Merk
In categorie

Dit product is spijtig genoeg niet langer verkrijgbaar. Neem gerust contact met ons op en wij zoeken voor u een gelijkaardig alternatief.

Toebehoren
Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst