Glazen hanglampen
Filteren 1
Filters

Een glazen hanglamp is een tijdloos en elegant stuk dat een sfeervolle uitstraling kan geven aan elke ruimte in je huis. Of je nu op zoek bent naar een lamp voor boven de eettafel, in de woonkamer of in de slaapkamer, er zijn talloze opties om uit te kiezen.

Soorten glazen hanglampen

Er zijn verschillende soorten glazen hanglampen beschikbaar. Sommige hanglampen hebben een eenvoudige, minimalistische uitstraling, terwijl andere lampen uitbundig en gedurfd zijn. Je kunt kiezen uit verschillende soorten glas, zoals opaalglas, kristalglas en getint glas. Opaalglas zorgt voor een zachte, egale lichtverspreiding terwijl kristalglas voor een meer sprankelende en glamoureuze uitstraling zorgt.

De juiste grootte kiezen

De grootte van de glazen hanglamp die je kiest, hangt af van de grootte van de ruimte en de hoogte van het plafond. Een goede vuistregel is om de diameter van de lamp te kiezen die ongeveer gelijk is aan de breedte van de tafel waar de lamp boven komt te hangen. Bij een hoger plafond kun je kiezen voor een grotere lamp met meer aanwezigheid en impact.

Combineren met andere verlichting

Het combineren van verschillende soorten verlichting kan zorgen voor een uitgebalanceerde en sfeervolle ruimte. Een glazen hanglamp kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met wandlampen, tafellampen en vloerlampen voor een complete verlichtingsoplossing.

Schoonmaken van de glazen hanglamp

Het schoonmaken van een glazen hanglamp is relatief eenvoudig. Gebruik een zachte, vochtige doek en vermijd agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen. Haal voorzichtig stof en vuil weg en droog de lamp vervolgens af met een zachte doek.

Een glazen hanglamp is een uitstekende keuze om je interieur te verlichten en sfeer te creëren. Door rekening te houden met de verschillende soorten lampen, de juiste grootte te kiezen en de lamp te combineren met andere verlichting, kun je een uitgebalanceerde en stijlvolle ruimte creëren. Vergeet niet om de lamp regelmatig schoon te maken om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een heldere en sfeervolle verlichting.

Gratis verzending vanaf € 49
€ 4,95 bij een bestelling onder € 49
2 jaar garantie op alle armaturen
Tot zelfs 5 jaar op bepaalde armaturen
Gratis retour
Tot 30 dagen na ontvangst