0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veelgestelde vragen


VRAGEN:

 

ANTWOORDEN:

Hoe worden de bestellingen verzonden?
97% van de pakketten verzenden we via Bpost. Ongeveer 3% van de pakketten verzenden we via een koerierdienst zoals UPS/DHL of via postNL omdat het formaat te groot is voor Bpost. Uitzonderlijk is het mogelijk dat wij het pakket eigenhandig leveren.

De pakketten die via Bpost verzonden worden zullen aangeboden worden door uw postbode. In België duurt de verzending 1 tot 2 dagen. In Nederland duurt het 2 tot 3 dagen voordat de postbode het pakket zal aanbieden.

Indien u op dat moment niet thuis bent zal de postbode een briefje achterlaten waarna u het pakket in uw lokaal postkantoor kan gaan oppikken. Ook kan u met dat briefje een tweede aanbieding aan huis aanvragen indien u dat verkiest. Zo hoeft u niet speciaal thuis te blijven voor uw bestelling.

Indien uw bestelling bij de 3% van de pakketten hoort die te groot zijn voor Bpost zullen wij u nog contacteren met de nodige informatie van de koerierdienst of een moment afspreken om zelf het pakket af te leveren.

 

Ik woon niet in België of Nederland. Kan ik echter toch bestellen?
In principe concentreren wij ons momenteel nog volledig op de Belgische en Nederlandse markt. Echter willen we wel een uitzondering maken. Als u ons een e-mailtje stuurt helpen wij u graag verder.

 

Is de lamp inbegrepen in het product?
Meestal is de lamp niet bij inbegrepen, deze kan u selecteren bij het onderdeel “toebehoren voor dit product” op de productpagina zelf. Wij geven daar enkele lampen weer die het best bij het product passen. Indien u liever een andere lamp heeft kan u deze selecteren bij het menu-items “varia” waarna je op “lampen” kan klikken.

 

Wat is de garantie op de producten?
Meestal is de garantie 2 jaar. Op elke productpagina kan u zien wat de garantie is van dat specifieke product.

 

Wat betekent de IP-waarde?
IP staat voor "International Protection" en wordt steeds gevolgd door 2 cijfers. Het eerste cijfer duidt op de graad van bescherming tegen vaste voorwerpen of stof. Het tweede cijfer geeft aan in hoeverre de lamp waterdicht is. Hoe hoger dit cijfer, hoe groter de waterbestendigheid. Klik hier voor een tabel van de ip-waarden. Op elke productpagina staat bij de technische informatie bij de ip-waarde een vraagteken. Als u daar met uw muis over gaat krijgt u specifiek de uitleg van de ip-waarde van dat product.

 

Geen antwoord gevonden op uw vragen? Wij helpen u graag voort via ons contactformulier.