Verlichting online kopen!

Geld en energie besparen


Door de correcte lichtbron te kiezen kan u geld uitsparen op uw energierekening. 

Energiebesparende lichtbronnen zijn in de meeste gevallen wel duurder dan andere lichtbronnen zoals gloeilampen en halogeenspots. Daarom is het in onze mening enkel nuttig geld te investeren in LED-verlichting of spaarlampen als het verlichting betreft die vaak en langdurig gebruikt zal worden.LED of spaarlampen, een goede investering:

Dit geldt vooral voor LED-verlichting aangezien deze in de aankoop meestal een stuk duurder is. LED-verlichting is niet altijd aan te raden als primaire verlichting aangezien vaak de lichtsterkte niet voldoende is. Let daar dus goed op als u LED-verlichting als uw primaire verlichting wilt gebruiken. Een zeer groot voordeel van LED-verlichting is natuurlijk wel dat het geld uitspaart op uw energierekening en de levensduur heel hoog ligt.


Als u een lichtbron koopt kan u natuurlijk ook best rekening houden met de gemiddelde levensduur daarvan. Een halogeenspot is spotgoedkoop maar heeft normaal ook maar een levensduur tussen de 1000 en 2000 uur. Een spaarlamp of LED-lamp kan tot een levensduur hebben van zelf 25.000 uur. In het slechtste geval moet u dus 25 keer een halogeenspot vervangen voor u uw spaarlamp of LED-lamp zal moeten vervangen. Hier kan u best ook rekening mee houden inw kostenplaatje.


Binnenverlichting met spaarlampen
 - 
Buitenverlichting met spaarlampen
Binnenverlichting met LED - Buitenverlichting met LED 

 

 

Over TL-lampen:

In sommige gevallen zijn TL-lampen de beste oplossing. Dankzij de evolutie in TL-verlichting is de opstarttijd van een TL-lamp tegenwoordig korter en is er geen zichtbare flikkering meer van het licht. Een TL-lamp is vooral interessant voor langdurig functioneel licht.


Binnenverlichting met TLnaar het overzicht van alle themapagina's

veelgestelde vragen over ons contacteer ons algemene voorwaarden privacy beleid

alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
© copyright 2015 Lichtkoning BVBA - onze linkpartners